Hvornår er et online lån den bedste løsning?

Danmark er et rigtig godt land at låne penge i. Du har naturligvis banken som traditionel låneudbyder, men de seneste år er det uheldigvis blevet langt vanskeligere at blive godkendt til et banklån. Netop af denne grund er der de seneste årti opstået et kæmpe online lånemarked, der fungerer som alternativ til banklånet.

Fordelene ved de online lån

De online lån kan ganske enkelt noget, som de gammeldags banklån slet ikke kan hamle op med:

 

  • Hurtig og nem ansøgningsproces direkte fra din browser,
  • Stor godkendelsesprocent.
  • Hurtig udbetaling – ofte indenfor 24 timer.

 

Slut er dagene med at skulle gennemgå en opslidende ansøgningsproces i banken med uvist resultat. De online lån er nemlig klar til at tage over. Dog skal du være opmærksom på, at renterne ofte vil være en højere. Selv hvis din bank reklamerer med bedre lånebetingelser, så findes der især to scenarier, hvor det giver mere mening at låne pengene på nettet.

Du skal bruge penge her og nu

Hvis du nu skulle have brug for en øjeblikkelig økonomisk saltvandsindsprøjtning, så vil din bank typisk ikke være den bedste løsning. Som nævnt ovenfor er banklån en forholdsvis langsommelig måde at låne penge på. Dette tidsproblem har du gudskelov ikke med de online lån, idet pengene endda kan lande på din konto indenfor et kvarter. Du skal dog blot være klar over, at dette kun er relevant for lån i den mindre størrelsesorden. Tag et online lån nu, hvis du er på udkig efter et rigtig godt alternativ til et banklån.

Du er blevet afvist i banken

Nok den mest hyppige grund til at danskerne vælger et online lån er nok, at de er blevet afvist i deres lokale bankfilial. Netop fordi godkendelsesraten er så høj som den er, så kan de i de fleste tilfælde være forholdsvis sikker på ikke at blive afvist hos en online låneudbyder – især når det drejer sig om de helt små lån (op til 5,000 kr). Afslutningsvist bør det nævnes, at der absolut ikke er nogen som helst skam forbundet med et nej fra banken; dette sker nemlig langt oftere end du tror.