Indhent 3 tilbud på en bogholder – Dine fordele

Der er ingen tvivl om, at markedet for 3 tilbud er kommet for at blive. Det gælder i den grad også inden for bogholderi og revision. Mange danske virksomheder gør brug af disse tjenester, når de skal indhente tilbud en bogholder og en revisor. Men hvorfor det, og hvilke fordele får man? Det gennemgår vi her i denne artikel.

Det er gratis og uforpligtende

Den første fordel er, at det er ganske gratis og uforpligtende at indhente tilbud på en bogholder. Reelt set betyder det, at du altid kan kassere de forskellige tilbud, hvis du ikke er tilfreds med det, du har modtaget. Dermed ikke sagt, at du bare skal bruge tjenesterne for sjov. Det koster som regel penge for bogholderne at byde ind på opgaver, så derfor skal du være respektfuld. Det koster ikke dig at indhente tilbud på en bogholder.

Du sparer tid

Hvis du selv skulle bruge tid på at kontakte diverse bogholdere for at få et tilbud, kan der hurtigt gå nogle timer. Du skal måske have en længere telefonsamtale med dem, hvor du skal uddybe arbejdets omfang. Det tager også tid at finde frem til de forskellige bogholdere. Ved at bruge 3-tilbudstjenesterne skal du kun udfylde en tilbudsformular, der bliver sendt ud til mange bogholdere, der så kan byde ind på din opgave. Efter det skal du egentlig bare vente og passe dit arbejde, indtil de forskellige bogholdere vender tilbage til dig. Nemt, ikke?

Bogholderne er anerkendt

3 tilbudstjenester lever af, at bogholderne leverer et godt stykke arbejde. Derfor giver de fleste også mulighed for, at man kan rate en bogholder. Det er til gavn for dig og de andre brugere, fordi man så kan se, hvad andre har haft af oplevelser med bogholderen. Det kan koste dyrt at hyre en dårlig bogholder, så det skal du selvfølgelig helst undgå at gøre. Derfor gør du klogt i at kigge på ratingen. Vil du gerne tjekke yderligere op kan du læse på firmaets Trustpilot profil, sociale medier med mere.

Du får en god pris på din opgave

Da de forskellige bogholdere udmærket er klar over, at de er i en priskrig med andre om din opgave, vil det føre til billigere priser. Det er en fordel for dig, fordi du får mulighed for at få en dygtig bogholder til en god pris. Der kan være store forskelle i priserne på en bogholder, og her er 3 tilbud altså med til at skabe gennemsigtighed. Dermed ikke sagt, at du altid skal vælge den billigste bogholder. Det er vigtigt, at din bogholder har de nødvendige kompetencer, ellers kan det blive dyrt for dig. Vær derfor meget detaljeorienteret, når du vælger din bogholder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *